Korábban a Nőklapja blogján, a caféblogon voltak olvashatóak a cikkeim, ennek megszűnése után ide költöztettem őket :)  

Mantrák, amik megváltoztatják az életedet

A mantrák olyan szavak, mondatok, imák, megerősítések, amiket magadnak mondasz. Évezredek óta hatnak és gyógyítanak. Annyira tiszta, egyszerű technika, hogy nem tudtak belőle üzletet és pénzt csinálni a nyugat emberei, így nem is nagyon publikálják.

Blokkok a csakrákban. Mit is jelent ez?

Számtalan könyv ír a csakrákról, tulajdonságaikról, melyik hol található, mi a feladata. Én most megpróbálom egy kicsit a gyakorlati oldalról bemutatni nektek, hogy mit is jelent, ha egy-egy csakránk blokkolódik, nem működik megfelelően. 

A betegség a lélek üzenete – nőgyógyászati problémák

"A legnagyobb hiba, amit az orvosok elkövetnek, hogy a testet anélkül próbálják meggyógyítani, hogy az elmét is gyógyítani próbálnák. Pedig az elme és a test egy, és nem szabadna külön kezelni.”Platón

Szerelmi blokkok, amikről lehet, hogy nem is tudsz

Csakrák és a szerelem A szerelmi problémák az esetek 99%-ában 2 csakrát érintenek. A szakrális csakrát és a szívcsakrát. Most a szakrális csakra blokkjairól olvashatsz. 

Csakrák, kövek, színek – Gyökércsakra

A legeslegtöbb kérdést ebben a témakörben kapom. Melyik csakra miért felel, melyik kő mire jó, melyik az én színem?…stb 

Csakrák, kövek, színek – szakrális  csakra

Ezt a csakrát szívesebben hívom szakrális csakrának, mint szex csakrának, mégpedig azért, mert megfigyeltem, hogy a csakramérések során, ha valakinek az jön ki, hogy energiahiány van a szexcsarában, akkor azonnal védekezni kezd – dehát nekem semmi bajom a szexxel….

Ikerlélek, ikerláng, duálpár, akkor most, hogy is van ez?

Ez egy olyan téma, ami még azokat is érdekel, akik nem gondolkoznak spirituálisan. Van karmikus szerelem? Létezik a lélektársam, ikerlelkem, a nagy ő? Természetesen létezik. De sokan sokféleképpen magyarázzák és tanítják ezt a témát.

Hogyan válassz magadnak tarot kártyát?

Rögtön felmerül a kérdés, hogy Te választod a kártyát, vagy a kártya Téged? Nos, mindkét verzió lehet jó. Kártya választásakor fontos, hogy mindig az intuíciódra hallgass. Lehet, hogy hallottál, vagy olvastál valamit egy kártyáról, ami tetszett, de a valóságban mégsem tudsz összebarátkozni vele.

Hogyan segít Szent Rita

Szent Rita a megoldhatatlannak hitt problémák megoldója, a kilátástalan ügyek védőszentje. Casciai Szent Rita Olaszország leghíresebb szentje, „Umbria gyöngye”. Gyermekkorát és fiatal éveit is szelíd engedelmességben töltötte.

Ásványok tisztítása és feltöltése

Na ez tipikusan olyan téma, amelyről 10 fórumon tízféleképpen olvashattok 🙂 Véleményem szerint az ásványok nem annyira kényesek, amennyire néhány leírásból erre következtetni lehet.

Csakratisztítási technikák

Szeretnék megosztani veletek, pár egyszerű csakratisztítási technikát, amiket ti magatok is elvégezhettek, nem kell hozzá terapeuta vagy segítő. Egy korábbi posztban már írtam arról, hogyan tudod megállapítani, hogy energiahiány van e a csakráidban. 

Karma és életfeladat, avagy miért is születtél?

Először is gyorsan tisztázzunk valamit. A karma és az életfeladat két különböző dolog. Karma az életterved. Amit 2 leszületés között megterveztél magadnak. Életfeladatnak pedig azokat a megoldandó feladatokat nevezzük, amik szükségesek a fejlődésedhez, a életterved beteljesítéséhez, illetve a lélek magasabb szintre jutásához.

Védelmező piros fonal

Rendkívül hatékony védelmi eszköz
A piros fonal titkát a hajdani kabbalisták ismertették meg a világgal. A KABBALA, TITKOS TUDÁST, BÖLCSESSÉGET JELENT,
melynek segítségével közelebb kerülhetünk Istenhez..

Csakrákról röviden

A csakrák kerek, forgó, láthatatlan energiaközpontok a testünkben. Nevét is erről kapta, a csakra szó szanszkrit eredetű, jelentése: kerék. Az energiaközpontok a testünkben lévő energiaáramlásért és elosztásért felelősek.