Ki vagyok én és miben hiszek?

Hogy ki vagyok? Fénymunkás, segítő, tanácsadó, terapeuta, ékszerkészítő, ember, nő, anya? - Ez mind együtt.  
Huszonéves korom óta érdekel az ezotéria, a karma, a reinkarnáció és mindenféle spirituális dolog. Számtalan könyvet elolvastam és igyekeztem összerakni belőlük a számomra befogadható és elfogadható információkat, mert valljuk be, sokan sokfélét írnak….de nem minden igaz és hiteles.

Van 4 gyermekem, 2 fiú, 2 lány. Nyitott, spirituális légkörben nevelkednek, öröm látni milyen nagy tudással rendelkeznek a gyermekeink, ha nem nyomjuk el a velük született képességeiket.
Igazi hívó szót 36-37 éves korom körül kaptam, amikor olyan emberek, tanítók és könyvek kerültek a közelembe, akik irányítottak az úton. Nemsokkal ezután el is köteleztem magam a spiritualitás irányába, lezártam előző tevékenységeimet és teljesen új dologba fogtam, elindítottam a csakra-ékszer készítést és ezzel együtt a segítő, tanácsadó munkát is, mert a kettő együtt jár.  Hiszem, hogy egy jó tanácsadó nem kioktat és az észt osztja, hanem inspirál, utat mutat, kezet nyújt, hogy te magad találd meg a kiutat és a megoldásokat a problémáidra.  

Ugyan ez igaz a gyógyulásra is. Mindig megkérdezik tőlem: gyógyítasz is? – én nem gyógyítok, mert csak te tudod magadat meggyógyítani. Én csak segítek, hogy megértsd mi a betegséged, vagy problémád háttere, és merre indulj, hogy meggyógyulj! Mert minden egy lépéssel kezdődik… amíg nem csinálsz semmit, nem is fog változni semmi.  
Hiszek Istenben, az Angyalokban, a feltétel nélküli szeretetben és a karmában. Hiszem, hogy nem szenvedni jöttünk a földre, hanem mindenki okkal, feladattal. Ha megtaláltad mi az, az Univerzum összes támogatása a tiéd.

A Facebook oldalamat itt találod