Mantrák, amik megváltoztatják az életedet

Mi is az a mantra:
A mantrák olyan szavak, mondatok, imák, megerősítések, amiket magadnak mondasz. Évezredek óta hatnak és gyógyítanak. Annyira tiszta, egyszerű technika, hogy nem tudtak belőle üzletet és pénzt csinálni a nyugat emberei, így nem is nagyon publikálják.
Pedig egy jól megválasztott mantra életet ment, gyógyít, harmonizál, megváltoztatja az életedet.

Hogyan:
Rezgéssel. Ugyanis minden rezgés. A kimondott szavaknak, sőt a gondolatoknak is rezgése van, ami hat rád. Ezt már sokan sokféleképpen bebizonyították. Ez fizika és nem hit kérdése!!!! 

Sokan ismeritek már Emoto kísérleteit a vízzel és különböző szavak, hangok rezgésével. Ha még nem láttad, feltétlenül nézd meg.  

Mivel testünk 60-65% a viz, ugyan így hat ránk is a rezgés, a kimondott szó, a gondolat, a hangtál, a zene és a mantra. Emoto bebizonyította, hogy bizonyos zenei hangok visszarendezik a sejteket eredeti, egészséges állapotukba aminek eredménye a harmónia, a teljes gyógyulás. Bármilyen betegségből!!! 

De nem csak gyógyításra használhatók a mantrák, hanem arra is, hogy bevonzzuk életünkbe azt amire szükségünk van, hogy elérjük azt amit régóta szeretnénk. Ha a szavak és a gondolat erejét összekapcsolod, és kitartó vagy, akkor átállítod magad egy másik hullámhosszra, ahol a dolgok megtörténnek.

A legnagyobb baj a türelmetlenséggel van 🙂 Mert ha elkezded a megerősítéseket, majd 3 nap után abbahagyod, hogy ááá ez úgysem hat…akkor tényleg nem is fog. A helyzet sem 3 nap alatt alakult ki amiben benne vagy. Sem a betegség, sem a túlsúly, sem az anyagi problémák. Adj időt és lehetőséget a beteljesülésnek!!! 

Íme néhány mantra, amik egyetemes mantrák, ősidők óta segítenek, tér, idő és ember nem fog rajtuk. 
/ha teheted fülhallgatóval hallgasd, vagy megfelelő hangerővel, különben nem fogod érezni a rezgésüket

1.)
Gayatri mantra – az egyik legősibb egyetemes ima
Aki rendszeresen és hittel énekli a Gayatri Mantrát, azt A Gayatri Mantra Megszabadítja a betegségektől – Sava roga nivaarini Gayatri. 
A Gayatri Mantra minden bajt elhárít – Sarva duhkha parivaarini Gayatri. 
A Gayatri Mantra minden vágyat kielégít – Sarva vaancha phalasri Gayatri. 
/www.sathyasaibaba.hu/
Ide kattintva meghallgathatod:  Gayatri Mantra 

2.)
Mahamrityunjaya Mantra – egy hatalmas erejű áldás 
A “Halál felett győzedelmeskedő nagyszerű mantrának” is nevezik . 
A mantra megóv bennünket mindenféle fenyegetés ellen és a halál pillanatában megkönnyíti az elengedést, a felszabadulást. A megvilágosodás eléréséért és a karmák megtisztításáért esedezik az elmondója. Végső soron a mentális, érzelmi és fizikai egészség helyreállítója ez a mantra, a tudatosság átalakítója, fiatalsággal, hosszú élettel és halhatatlansággal ruház fel bennünket.
Ide kattintva meghallgathatod: Mahamrityunjaya Mantra

 3.)
Hare Krisna /Maha mantra/ – a legfelsőbb öröm
Hatalmas erejű mantra. Próbáld ki!!

A Krisna és Ráma szavak magát az Urat jelentik. A Krisna név jelentése, “a legvonzóbb”, Ráma “a legnagyobb öröm.”. Így a Hare Krisna mantra ezt jelenti: 
Az Úr szent neveinek zengése annyi, mint közvetlenül Vele társulni, és amikor valaki Istennel társul, megszerzi az isteni tulajdonságokat; és amikor teljesen megtisztult, társa lesz a Legfelsőbb Úrnak. 
/Forrás: Hare-krisna.hu/
Ide kattintva meghallgathatod: Hare Krisna mantra 

 4.)
Om Mani Padme Hum – A tibetiek leggyakrabban használt imádsága
A tibeti buddhisták szerint, ha az Om mani peme hung mantrát hangosan ismétlik, azzal felhívják magukra a szeretet és határtalan együttérzés megtestesítőjének tekintett Csenrézihatalmas és jóindulatú figyelmét, és megkapják áldását. A szöveget gyakran kőbe vésik, és jól látható helyre teszik.
/forrás: wikipedia/
Ide kattintva meghallgathatod: Om Mani Padme Hum

 5.)
És természetesen a Mi Atyánk, vagy az Üdvözlégy Mária – vallási nézetektől függetlenül.

Megerősítések magadnak 
Próbáld ki a legegyszerűbbet, azonnal hat. Vegyél egy mély levegőt és mondd ki hangosan: MEG TUDOM CSINÁLNI!!!

A tested reakciója azonnal követi a kimondott szavak rezgését. Önkéntelenül is kihúzod magad és hirtelen erősnek, elszántnak érzed magad.  

Na pont ugyan így hat a többi is…csak néha ugye nagyobb dolgokat kérünk így tovább tart amíg megvalósul…de meg fog történni. Tudom, mert tapasztaltam és tapasztalom folyamatosan a saját életemben. Nem olyasmiről írok amit hallottam, vagy olvastam valahol. Én csinálom, folyamatosan és ha visszanézek az elmúlt 2-3 évemre…teljesen megváltozott az életem….és jó irányba 🙂 

Az általam készített ékszerekben is mantrák áldása és ereje van……ezek jótékony hatásáról pedig számtalan visszajelzést kapok nap mint nap.   

Szóval csináld te is, próbáld ki, nem kerül semmibe. Ingyen van és bármikor elkezdheted. Akár most is!!!! 

Pár megerősítés a teljesség igénye nélkül. Válassz vagy találj ki egyet magadnak. A lényeg, hogy pozitív állítás legyen.  

Anyagi helyzet javítására: 
Gazdag vagyok, bőségben élek, életem a legjobb irányba halad 

Gyógyulásra
Minden sejtem egészséges, testem lelkem harmóniában van 
Köszönöm, hogy egészséges vagyok
Köszönöm, hogy meggyógyultam

 – Önértékelési problémákra:
Értékes vagyok, megérdemlem a boldogságot 
Megengedem magamnak az élet örömeit
Megengedem magamnak a boldogságoz

– Szerelem, ideális társ, szeretethiány: 
Köszönöm, hogy boldog szerelemben élek 
Szeretet vesz körül
Az ideális társam rám talál
Szeretek és szeretve vagyok

 – Baba, fogantatás, gyermek:
Köszönöm, hogy édesanya vagyok 
Termékeny vagyok
Jó anya vagyok

és még számtalan más. Ha elgondolkozol a problémád valódi gyökerén, akkor megtalálod a hozzá való megerősítést is. Használjátok, csináljátok és adjátok meg az univerzumnak a lehetőséget, hogy valóra váltsa a vágyatokat!!!!! 

akucsmoni

Megoszthatod, ha tetszett

EZOBLOG - spirituális témák, hasznos cikkek, tanítások